img

Dessert Kaasplank

Dessert 4-6 personen 5 minuten

INGREDIËNTEN

  • Noord Hollandsche classique
  • Epoisses
  • Castelli gorgonzola
  • Manchego

BEREIDINGSWIJZE

Een stevige combinatie van een Hollandse, Franse, Italiaanse en Spaanse kaas. Een heerlijke dessert kaasplank die goed samen gaat met een glaasje rode port.

  • Noord Hollandse Classique is een overjarige goudse kaas met een “zachte” bite.

  • Epoisse is een kaas met een grillige rode korst. Deze wordt tijdens de rijping meerdere malen gewassen met Marc de Bourgogne, waardoor een sterk en vol pikant aroma ontstaat.

  • Castelli Gorgonzola is een pittige Italiaanse blauwader kaas.

  • Manchego gerijpt is een harde Spaanse schapenkaas uit de regio La Mancha met een pittige smaak.


Bereiden:

Leg alle kazen op een kaasplank en serveer er bv zuidvruchten bij, een zoetige chutney of compote, en wat mosterd voor bij de oude kaas.

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd