img

BBQ kaasplank

Dessert 4 personen 5 minuten

INGREDIËNTEN

  • Monte Enebro (geitenkaas)
  • Shropshire blue
  • Comtesse de Vichy
  • Tete de Moine

BEREIDINGSWIJZE

Dit dessert kaasplankje bestaat uit de volgende heerlijke kazen uit 4 verschillende landen:

  • Monte Enebro (geitenkaas), een Spaanse handgemaakte verse geitenkaas, die gerold wordt door een mal met Roquefortflora. Dit geeft deze unieke kaas de mooie combinatie van de frisse smaak van verse geitenkaas en de sterke smaak van blauwader.

  • Shropshire blue, een Engelse stiltonachtige blauwaderkaas, met een oranje gekleurd zuivel met een fijn blauwadernetwerk. De smaak is wat krachtiger dan de Blue Stilton.

  • Comtesse de Vichy is een authentieke Franse rauwmelkse boerenbrie. Deze boerenbrie heeft echt terroir. De comtesse heeft een veel sterkere en meer uitgesproken smaak dan een roombrie. Een kaas voor echte liefhebbers.

  • Tete de Moine. Tête de Moine AOC is een halfharde Zwitserse kaas met een zijdezachte textuur die wegsmelt in je mond. De Tête de Moine snij je niet maar schraap je in de vorm van rozetten met de speciale Girolle. Deze speciale techniek zorgt ervoor dat er een grotere hoeveelheid lucht in contact komt met het oppervlak van de kaas, waardoor de volle smaak van de Tête de Moine helemaal tot zijn recht komt.


Deze kazen zijn verkrijgbaar bij de kaasspeciaalzaak.

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd