img

Crostini, met Cambozola en tomaat

Borrel 4 personen 15 minuten

INGREDIËNTEN

  • 80 gram Cambozola
  • 3 tomaten
  • 6 basilicumblaadje
  • 1 eetl balsamico azijn
  • 1 theel suiker
  • 5 eetl olijfolie
  • 1/2 sjalot
  • 1/2 stokbrood
  • 2 teentjes knoflook

BEREIDINGSWIJZE

Ontvel de tomaten; leg ze in gekookt water, halveer ze en haal vervolgens het vel eraf. Verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in stukjes. Snijd de Cambozola in stukjes. Was de basilicum, dep het droog en hak het fijn. Maak een dressing van azijn, suiker en olijfolie. Snijd het sjalotje fijn en voeg de stukjes samen met de basilicum toe aan de dressing. Voeg naar smaak zout en peper toe. Meng de tomaat en de Cambozola door de dressing. Snijd het stokbrood in sneetjes. Verhit de olijfolie in de koekenpan. Pel de knoflook en pers deze in de olie. Bak de knoflook circa 2 minuten. Bak het stokbrood in de olie op een matig vuur aan beide kanten in circa 3 minuten goudbruin. Haal de sneetjes stokbrood uit de pan en laat ze even uitlekken op keukenpapier. Beleg het stokbrood met het Cambozola-mengsel. Serveren en genieten maar. Eet smakelijk!

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd