Borrel
4 personen
12 minuten

Croque-monsieur, met asperges en Emmentaler AOP

Ingredienten

  • 4 sneetjes toastbrood, geroosterd
  • 4 plakken Emmentaler AOP (meer over deze kaas)

    Zwitserse Emmentaler

    Zwitserse Emmentaler
    Mild
    Pittig
    Allergenen: Melk, Lactose
    Gemaakt van rauwe melk: Ja
    Vegetarische kaas: Nee
    Eetbare korst: Nee
    Meer over deze kaas of sluit deze popup
  • 16 witte miniasperges, schoongemaakt, gestoomd
  • 4 plakken grisonvlees
  • tuinkers
  • Emmentaler AOP, geraspt (meer over deze kaas)

    Zwitserse Emmentaler

    Zwitserse Emmentaler
    Mild
    Pittig
    Allergenen: Melk, Lactose
    Gemaakt van rauwe melk: Ja
    Vegetarische kaas: Nee
    Eetbare korst: Nee
    Meer over deze kaas of sluit deze popup
Drankadvies:

Bereidingswijze

Geef je lunch een nieuwe twist met de zachte smaak van witte asperges!


Stap 1
Verwarm de grill van de oven voor. Plaats de plakken Emmentaler AOP op de toasts en steek met een uitsteekring harten uit de toast met kaas.


Stap 2

Vorm kleine bosjes van elk 4 asperges en omwikkel ieder met een plak grisonvlees. Plaats ze op de toasts.


Stap 3
Gril de toasts gedurende ongeveer 2 minuten in de oven.

Garneer met tuinkers en Emmentaler AOP