img

Couscous salade

Diner 4 personen 25 minuten

INGREDIËNTEN

  • 300 gr couscous
  • 185 gr Port salut
  • 1 komkommer
  • 2 tomaten
  • 2 lente-uitjes
  • 75 gr gezouten amandelen
  • 50 gr rozijnen of krenten
  • 3 eetlepels koriander
  • 1 citroen
  • olijfolie
  • 1 theelepel kaneel
  • versgemalen peper en zout

BEREIDINGSWIJZE

Maak de couscous volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking
klaar.
Snijd de kaas in kleine blokjes, snijd de komkommer in de lengte
door en verwijder met een lepel de zaadlijsten.
Snijd de komkommer dan in kleine blokjes en snijd de tomaten in
vieren.
Verwijder de zaadlijsten en snijd de tomaat dan ook in blokjes en
de lente-uitjes in ringetjes. Meng alles samen met de amandelen,
rozijnen en fijngehakte koriander door de iets afgekoelde
couscous.
Breng de couscoussalade verder op smaak met de rasp van de
citroen, olijfolie, kaneel en versgemalen peper en zout.

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd