Diner
4 personen
25 minuten

Couscous salade

Ingredienten

  • 300 gr couscous
  • 185 gr Port salut (meer over deze kaas)

    Port Salut

    Port Salut
    Mild
    Pittig
    Gemaakt van rauwe melk: Nee
    Vegetarische kaas: Ja
    Eetbare korst: Nee
    Meer over deze kaas of sluit deze popup
  • 1 komkommer
  • 2 tomaten
  • 2 lente-uitjes
  • 75 gr gezouten amandelen
  • 50 gr rozijnen of krenten
  • 3 el koriander
  • 1 citroen
  • olijfolie
  • 1 theelepel kaneel
  • versgemalen peper en zout
Drankadvies:

Bereidingswijze

Geef de standaard couscous een leuke draai met Port salut!


Stap 1

Bereid de couscous volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.


Stap 2

Snij de kaas in kleine blokjes, snij de komkommer in de lengte en verwijder de zaadlijsten met een lepel. Snij de komkommer dan in kleine blokjes, snij de tomaten in vieren en snij de lente uitjes in ringen.


Stap 3
Meng nu alles samen met de amandelen, rozijnen en fijngehakte koriander door de iets afgekoelde couscous. 


Stap 4 

Breng de couscoussalade verder op smaak met de rasp van de citroen, olijfolie, kaneel en versgemalen peper en zout. 

Eet smakelijk!