img

Cottage cheese op aardappel

Diner 4 personen 45 minuten

INGREDIËNTEN

  • 200 gr Cottage cheese
  • 40 gr Gruyère
  • 1 theelepel olijfolie
  • 700 gr gekookte aardappelen
  • 2 eetl. gehakte bieslook
  • 1 ui
  • 2 eetl. paneermeel

BEREIDINGSWIJZE

Smeer een ovenschaal in met de olie.
Snijd de aardappelen in plakjes.
Leg deze op de bodem van de schaal.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Doe de cottage cheese in een kom, breng op smaak met peper en zout
en de bieslook.
Snipper de ui en voeg aan het mengsel toe.
Roer goed door.
Verdeel het mengsel over de aardappelen.
Strooi het paneermeel erover.
Zet de schotel een half uur in de oven.
Direct serveren.

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd