img

Club Sandwich Appenzeller

Lunch 4 personen 15 minuten

INGREDIËNTEN

  • 8 sneetjes toastbrood, geroosterd
  • crema di balsamico
  • blaadjes kropsla
  • 4 plakken Appenzeller®
  • 12 plakken grisonvlees
  • 75 gr wortel, geraspt
  • ¼ komkommer, niet geschild, in schijfjes
  • 8 schijfjes tomaat
  • 2 hardgekookte eieren, in schijfjes

BEREIDINGSWIJZE

Heerlijke sandwich met Appenzeller en salade

Stap 1
Plaats 2 sneetjes geroosterd brood op het werkblad. Beleg een kant met crema di balsamico. Plaats hierop een blaadje sla, een plak Appenzeller® en 3 plakken grisonvlees. Bestrooi met geraspte wortel, schijfjes komkommer en tomaat.

Stap 2
Verdeel de helft van een hardgekookt ei over de sandwich. Sluit af met een snee brood. Snij in 2.

Stap 3
Herhaal deze handeling voor elke sandwich en serveer

Kazen uit dit recept

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd