img

Chévre chaud (zuid Franse salade)

Diner 4 personen 15 minuten

INGREDIËNTEN

  • Stokbrood
  • Provencaalse kruiden
  • 2 x Chevre Buche (Soignon), rolletje verse geitenkaas
  • Gemengde sla
  • Honing
  • Balsamicoazijn

BEREIDINGSWIJZE

Waan je even in Cannes met een luxe, zomerse salade met warme
geitenkaas. Een gezonde combinatie en een lust voor het oog. Groen,
wit; hartig en zoet. Kleur en smaak komen prachtig bij elkaar in
een prachtig gerecht met een verfrissende twist.

Aan de slag:
Verwarm de oven voor op 200 °C.

Snijd de rolletjes geitenkaas in ongeveer 16 plakjes.

Snijd evenveel stukjes stokbrood voor ieder plakje
geitenkaas.

Beleg de sneetjes met plakjes geitenkaas.

Druppel wat honing over de stokbroodjes en de kaas.

Doe nu de stukjes stokbrood in de voorverwarmde oven tot de
kaas gesmolten is.

Verdeel de salade over 4 borden en besprenkel de sla met wat
balsamico azijn.

Als het stokbrood klaar is, leg je rondom de rand van het bord
4 stukjes stokbrood.

Bestrooi royaal met pijnboompitjes.


Bon appétit!

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd