img

Carpaccio, met Amaltura oude Hollandse geitenkaas

Diner 4 personen 15 minuten

INGREDIËNTEN

  • 4 porties met carpaccio en dressing
  • 125 gr fijn gesneden ijsbergsla
  • 75 gr rucola sla
  • 150 gr geschaafde Amaltura oude Hollandse geitenkaas
  • 80 gr pijnboompitten
  • grof gemalen zeezout
  • zwarte peper uit de molen

BEREIDINGSWIJZE

Bruineer in een koekenpan zonder boter de pijnboompitten, totdat
ze licht verkleuren op gematigd vuur en bewaar deze tot later. Meng
de ijsbergsla met de Rucola en plaats deze centraal op het
bord.

Leg voorzichtig de plakjes Carpaccio er op en omheen zodat het
bord grotendeels is bedekt. Laat in het midden een klein rondje
open, zodat de sla nog net is te zien.

Garneer nu de dressing over de Carpaccio. Strooi vervolgens de
pijnboompitten over het geheel. Verdeel nu ook al strooiend de
geitenkaas schilfers. Breng op smaak met zout en peper.

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd