Diner
2 personen
45 minuten

Camembert uit de oven, met geroosterde druiven

Ingredienten

  • 1 Camembert Le Rustique
  • 30 gr walnoten
  • 2 takjes rozemarijn
  • 125 gr blauwe druiven
  • 1 el olijfolie
  • 1 el witte wijnazijn
  • 1 el honing
  • peper en zout
  • stokbrood

Bereidingswijze

De heerlijke geroosterde druiven gaan perfect samen met de gesmolten camembert.


Stap 1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Haal de druiven los van de tros en was ze. Was de rozemarijn en ris de blaadjes van de takjes. Hak de blaadjes grof. Meng de druiven met de olijfolie, witte wijnazijn, honing, rozemarijn, peper en zout.


Stap 2

Plaats de druiven op een bakplaat met bakpapier en bak voor 20 minuten in de oven. Schep de druiven halverwege om.


Stap 3

Hak de walnoten grof. Haal de kaas uit de verpakking en leg deze terug in de houten deksel. Snijd de bovenkant van de camembert kruislings in maar snijd de kaas niet helemaal door. Plaats de druiven en de walnoten bovenop. Bak de camembert 6 á 7 minuten in de oven.


Stap 4

Haal de camembert uit de oven en serveer samen met stokbrood of andere dipjes naar keuze.


Eet smakelijk!