img

Camembert op de BBQ

Diner 4 personen 15 minuten

INGREDI√čNTEN

  • 1 Camembert Le Rustique in doosje
  • 2 takjes rozemarijn
  • handvol gedroogde abrikozen
  • Stokbrood

BEREIDINGSWIJZE


  1. Maak een kruisvormige insnijding in de Camembert en steek in het midden een takje rozemarijn.

  2. Versnipper de overige rozemarijn en snij de gedroogde abrikozen in stukjes.

  3. Wikkel het doosje Camembert zonder deksel in aluminiumfolie en plaats deze op de barbecue tot de kaas voldoende zacht is.

  4. Open de korst van de Camembert en bestrooi deze met de fijngesnipperde rozemarijn en stukjes gedroogde abrikoos.

  5. Dip met het stokbrood in de Camembert en smullen maar!

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd