Diner
4 personen
15 minuten

Camembert op de BBQ

Ingredienten

  • 1 Camembert Le Rustique in doosje (meer over deze kaas)

    Camembert Le Rustique

    Camembert Le Rustique
    Mild
    Pittig
    Allergenen: Melk, Lactose
    Gemaakt van rauwe melk: Nee
    Vegetarische kaas: Nee
    Eetbare korst: Ja
    Meer over deze kaas of sluit deze popup
  • 2 takjes rozemarijn
  • handvol gedroogde abrikozen
  • stokbrood
Drankadvies:

Bereidingswijze

Beleef een unieke smaaksensatie met Camembert van de barbecue!


Stap 1
Maak een kruisvormige insnijding in de Camembert en steek in het midden een takje rozemarijn.


Stap 2
Versnipper de overige rozemarijn en snij de gedroogde abrikozen in stukjes.


Stap 3
Wikkel het doosje Camembert zonder deksel in aluminiumfolie en plaats deze op de barbecue tot de kaas voldoende zacht is.


Stap 4
Open de korst van de Camembert en bestrooi deze met de fijngesnipperde rozemarijn en stukjes gedroogde abrikoos.

Dip met het stokbrood in de Camembert en smullen maar!