img

Camembert crème, met zongedroogde tomaat en Serranoham

Borrel 10 personen 20 minuten

INGREDIËNTEN

  • 200 gram camembertmousse
  • 4 plakken Serranoham
  • 10 zongedroogde tomaatjes (Madame Neri)
  • Overige benodigdheden
  • 10 amuse lepels

BEREIDINGSWIJZE

Stap 1: Zet alle ingrediënten klaar. Laat de zongedroogde tomaatjes goed uitlekken. Spuit de camembert crème op de lepel.

Stap 2: Snij de Serranoham in de lengte in 4 dunne repen. Rol op tot kleine rolletjes. Snij de zongedroogde tomaatjes in de lengte in 3 à 4 reepjes.

Stap 3: Garneer de camembert crème met de tomaatjes en Serranoham.

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd