img

Camembert crème, met zongedroogde tomaat en Serranoham

Borrel 10 personen 20 minuten

INGREDIËNTEN

  • 200 gram camembertmousse
  • 4 plakken Serranoham
  • 10 zongedroogde tomaatjes (Madame Neri)
  • Overige benodigdheden
  • 10 amuse lepels

BEREIDINGSWIJZE

Stap 1: Zet alle ingrediënten klaar. Laat de zongedroogde tomaatjes goed uitlekken. Spuit de camembert crème op de lepel.

Stap 2: Snij de Serranoham in de lengte in 4 dunne repen. Rol op tot kleine rolletjes. Snij de zongedroogde tomaatjes in de lengte in 3 à 4 reepjes.

Stap 3: Garneer de camembert crème met de tomaatjes en Serranoham.

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd