img

Cambozola-Spinazie wraps

Lunch 2 personen 30 minuten

INGREDIËNTEN

  • 1/8 L melk
  • 2 eieren
  • 2 EL olie
  • 70g meel
  • zout
  • Nootmuskaat
  • peper
  • 75g spinazie
  • 1 kleine ui
  • 1-2 EL pijnboompitten (10g)
  • 6 lange bieslookstengels
  • 75g zure room
  • 125-150g Cambozola

BEREIDINGSWIJZE

Melk eieren 1 TL olie en meel mengen. Met zout en nootmuskaat kruiden en 10 minuten laten staan. De olie lepel voor lepel in de pan gieten verhitten en drie dunne wraps (ca. 15 cm doorsnede) bakken. Laten afkoelen.
De spinazie schoonmaken en wassen en de uien fijnsnijden. De pijnboompitten licht roosteren en in een schaaltje bewaren. De ui in één eetlepel olie fruiten de spinazie drie minuten laten meebakken kruiden en laten afkoelen.
De zure room met zout en peper kruiden en over de wraps smeren. De wraps halveren. De in kleine blokjes gesneden Cambozola met de spinazie en de pijnboompitten mengen en het mengsel over de wraps verdelen.
De rechter zijde iets over de vulling vouwen en de wraps zijdelings oprollen. De bieslook kort in het water dompelen en de wraps daarmee dichtbinden.

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd