Diner
2 personen
30 minuten

Cambozola-Spinazie wraps

Ingredienten

  • 1/8 L melk
  • 2 eieren
  • 2 el olie
  • 70g meel
  • zout
  • nootmuskaat (snufje)
  • peper (snufje)
  • 75g spinazie
  • 1 kleine ui
  • 1-2 EL pijnboompitten (10g)
  • 6 lange bieslookstengels
  • 75g zure room
  • 125-150g Cambozola (meer over deze kaas)

    Cambozola Classic

    Cambozola Classic
    Mild
    Pittig
    Gemaakt van rauwe melk: Nee
    Vegetarische kaas: ja
    Eetbare korst: Ja
    Meer over deze kaas of sluit deze popup

Bereidingswijze


Stap 1:

Melk, eieren, 1 TL olie en meel mengen. Met zout en nootmuskaat kruiden en 10 minuten laten staan.


Stap 2:

De olie lepel voor lepel in de pan gieten,verhitten en drie dunne wraps (ca. 15 cm doorsnede) bakken. Laat deze daarna afkoelen.


Stap 3:

De spinazie schoonmaken en wassen en de uien fijnsnijden.


Stap 4:

De pijnboompitten licht roosteren en in een schaaltje bewaren.


Stap 5:

De ui in één eetlepel olie fruiten, de spinazie drie minuten laten meebakken, kruiden en laten afkoelen.


Stap 6:

Haal de asperges uit de folie en serveer deze met de sla en bestrooi met de Cambozola blokjes. Voeg als laatste de aardappelvinaigrette toe.


Stap 7:

De zure room met zout en peper kruiden en over de wraps smeren. De wraps halveren. De in kleine blokjes gesneden Cambozola met de spinazie en de pijnboompitten mengen en het mengsel over de wraps verdelen. De rechter zijde iets over de vulling vouwen en de wraps zijdelings oprollen. De bieslook kort in het water dompelen en de wraps daarmee dichtbinden.