Tussendoor
4 personen
10 minuten

Cambozola meloen spiesjes

Ingredienten

  • 250g Cambozola (meer over deze kaas)

    Cambozola Classic

    Cambozola Classic
    Mild
    Pittig
    Gemaakt van rauwe melk: Nee
    Vegetarische kaas: ja
    Eetbare korst: Ja
    Meer over deze kaas of sluit deze popup
  • 400g suikermeloen
  • 180g Serranoham
  • 1 bosje basilicum
  • 2 el olijfolie
  • Grove peper
  • Benodigd: spiesjes van metaal of hout

Bereidingswijze


Stap 1:

Snijd de meloen in plakken, verwijder de schil en snijd het vruchtvlees in blokjes.


Stap 2:

Was de basilicum, schud deze droog en pluk de blaadjes van de stengels.


Stap 3:

Snijd de Cambozola in blokjes.


Stap 4:

Plaats de meloen, Serranoham, basilicumblaadjes en Cambozola afwisselend op de spiesjes en schik ze op een bord. Besprenkel de spiesjes met olijfolie en bestrooi ze met peper.