4 personen
45 minuten

Cambozola Grand Noir praline, met cranberry vulling in chocolade

Ingredienten

  • 240 g Cambozola Grand Noir
  • 60 g pistachenoten, grof gehakt
  • 80 g Cranberries, gedroogd en fijngesneden
  • 100 g pure chocolade, vloeibare

Bereidingswijze

Stap 1:
Draai 12 kleine balletjes van de fijngesneden Cranberries.

Stap 2:
Snijd Cambozola Grand Noir in 12 plakjes en druk elk plakje een beetje plat.

Stap 3:
Plaats Cranberryballetjes op de plakjes en omsluit de de balletjes met de kaas om voorzichtig pralines te vormen.

Stap 4:
De Cambozola Grand Noir pralines gedurende 1 uur in de koelkast plaatsen.

Stap 5:
Vervolgens van een dun laagje vloeibare chocolade voorzien en met de gehakte pistachenoten bestrooien. Tot de consumptie op een rooster af laten koelen.