img

Cambozola Grand Noir praline, met cranberry vulling in chocolade

4 personen 45 minuten

INGREDIËNTEN

  • 240 g Cambozola Grand Noir
  • 60 g pistachenoten, grof gehakt
  • 80 g Cranberries, gedroogd en fijngesneden
  • 100 g pure chocolade, vloeibare

BEREIDINGSWIJZE

  1. STAP 1

    Draai 12 kleine balletjes van de fijngesneden Cranberries. Snijd Cambozola Grand Noir in 12 plakjes en druk elk plakje een beetje plat. Plaats Cranberryballetjes op de plakjes en omsluit de de balletjes met de kaas om voorzichtig pralines te vormen. De Cambozola Grand Noir pralines gedurende 1 uur in de koelkast plaatsen. Vervolgens van een dun laagje vloeibare chocolade voorzien en met de gehakte pistachenoten bestrooien. Tot de consumptie op een rooster af laten koelen.

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd