img

Cambozola Grand Noir, met rode wijn gelei

Borrel 4 personen 20 minuten

INGREDIËNTEN

  • 200g Cambozola Grand Noir
  • 500 ml droge rode wijn
  • 125 ml sinaasappelsap
  • 75 ml citroensap
  • 750 gram suiker
  • 1 zakje gelatine
  • 1 laurierblad
  • Jeneverbessen
  • Muntblaadjes om te decoreren

BEREIDINGSWIJZE

Pureer de jeneverbessen.
Meng 2 eetlepels suiker met een gelijke hoeveelheid van gelatine.
Breng aan de kook samen met de rode wijn, sinaasappelsap, citroensap en laurier, onder voortdurend roeren.
Voeg suiker toe en breng het mengsel terug aan de kook weer voor ongeveer 3 minuten.
Test een kleine hoeveelheid om na te kijken of het mengsel goed opstijft. Giet vervolgens in een bakplaat en laat staan voor 24 uur.
Druk/snij ronde vormen uit de Cambozola Grand Noir en uit de gestolde rode wijn gelei en bouw hiermee  om en om kleine torentjes.
Indien gewenst, versier met geraspte citroenschil en/of  muntblaadjes.

Eet smakelijk!
Dit recept is afkomstig van Cambozola.be

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd