img

Cambozola Grand Noir, met mango en courgette ragout

Borrel 4 personen 20 minuten

INGREDIËNTEN

  • 200 g Grand Noir
  • 1 rijpe mango
  • 1 courgette (100 g)
  • 2 cm verse gember
  • 1 chili
  • 1 theelepel koolzaadoliezout, pepernootmuskaat
  • 2–3 eetlepels cashewnoten (geroosterd en gezouten)
  • 3–4 blaadjes Thaise basilicum

BEREIDINGSWIJZE

Bereidingswijze:

Snij de mango en courgette in dobbelstenen.
Schil en rasp de gember.
Verwijder de zaadjes uit de pepers en hak vervolgens de pepers fijn.
Stoof de pepers met de in blokjes gesneden courgette in de koolzaadolie gedurende 3 minuten en breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat.
Voeg de blokjes mango toe, roer en haal van het vuur. Laat afkoelen.
Garneer de mango en courgette ragout met 2–3 eetlepels grof gehakte cashewnoten en Thaise basilicum bladeren.
Snijd de Grand Noir in reepjes en serveer met de ragout.

Eet smakelijk!
Dit recept is afkomstig van Cambozola.be

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd