img

Bruschetta, met tuinerwtjes puree

Borrel 4 personen 20 minuten

INGREDIËNTEN

  • 2 ciabatta's
  • olijfolie
  • 300 gr diepvries tuinerwtjes
  • 2 lente uitjes
  • 120 gr Port salut plakken
  • ½ theelepel grove mosterd
  • verse munt
  • versgemalen peper en zout

BEREIDINGSWIJZE

Verwarm de oven voor op 180˚C.
Snijd de ciabatta's schuin in plakken, besprenkel ze met olijfolie
en laat ze in de voorverwarmde oven in ongeveer 7 minuten goudbruin
kleuren.
Laat de tuinerwtjes ontdooien, blancheer ze gedurende 4 minuten in
kokend water met wat zout, spoel ze dan direct met koud water af en
pureer ze met een staafmixer of in de keukenmachine.
Snijd de lente uitjes in hele fijne ringetjes en meng dit samen
met de mosterd en 1 eetlepel fijngehakte muntblaadjes.
Maak het geheel verder op smaak met versgemalen peper en
zout.
Besmeer de bruschetta's met de tuinerwtjes puree, leg hier een
plakje Port salut op en tenslotte wat van het kruiden/mosterd
mengsel.

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd