img

Broodje rookkaas, met appel, cornichons en jonge sla

Lunch 4 personen 5 minuten

INGREDIËNTEN

  • 4 broodjes naar keuze, doormidden gesneden
  • 4 eetlepels roomboter
  • 12 plakken voorgesneden Westzaner rookkaas naturel (ca.200
  • gram)
  • 1 appel, niet schillen wel goed wassen, klokhuis verwijderen en
  • in dunne plakken snijden
  • zoetzure cornichons naar smaak
  • 1 handje jonge slablaadjes

BEREIDINGSWIJZE

Besmeer de broodjes aan weerszijde met boter. Leg op de
onderkanten 3 plakken rookkaas.

Verdeel de appel en de cornichons over de broodjes. Verdeel de
sla erover. Plaats de kapjes op de belegde broodjes

Tip: Probeer dit broodje warm. Plaats het broodje rookkaas
zonder de appel, cornichons en sla 5 minuten onder een hete grill.
Beleg dan met de overgebleven ingrediënten.


Tags: Zomerse kaas recepten, Kaas recepten, Westzaner rookkaas, Anoek Lorjé

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd