img

Broodje rookkaas, met appel, cornichons en jonge sla

Lunch 4 personen 5 minuten

INGREDIËNTEN

  • 4 broodjes naar keuze, doormidden gesneden
  • 4 eetlepels roomboter
  • 12 plakken voorgesneden Westzaner rookkaas naturel (ca.200
  • gram)
  • 1 appel, niet schillen wel goed wassen, klokhuis verwijderen en
  • in dunne plakken snijden
  • zoetzure cornichons naar smaak
  • 1 handje jonge slablaadjes

BEREIDINGSWIJZE

Besmeer de broodjes aan weerszijde met boter. Leg op de
onderkanten 3 plakken rookkaas.

Verdeel de appel en de cornichons over de broodjes. Verdeel de
sla erover. Plaats de kapjes op de belegde broodjes

Tip: Probeer dit broodje warm. Plaats het broodje rookkaas
zonder de appel, cornichons en sla 5 minuten onder een hete grill.
Beleg dan met de overgebleven ingrediënten.


Tags: Zomerse kaas recepten, Kaas recepten, Westzaner rookkaas, Anoek Lorjé

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd