INGREDIËNTEN
- 1 Boursin Knoflook & Fijne kruiden
- 4 harde broodjes
- 4 plakken Parmaham
- 8 zongedroogde tomaatjes op olie
- bieslook
BEREIDINGSWIJZE
Roer de roomkaas los met 1 eetlepel water.
Snijd de vers afgebakken broodjes in de lengte doormidden.
Besmeer de onderste helften royaal met de iets losgeroerde
Boursin.
Beleg ze dan met parmaham, de in reepjes gesneden tomaatjes en wat
bieslook.
Leg de bovenste helft er weer op.
Snijd de vers afgebakken broodjes in de lengte doormidden.
Besmeer de onderste helften royaal met de iets losgeroerde
Boursin.
Beleg ze dan met parmaham, de in reepjes gesneden tomaatjes en wat
bieslook.
Leg de bovenste helft er weer op.
SCHRIJF JE IN OP DE NIEUWSBRIEF
laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte.