img

Broodje Parmaham

Lunch 4 personen 10 minuten

INGREDIËNTEN

  • 1 Boursin Knoflook & Fijne kruiden
  • 4 harde broodjes
  • 4 plakken Parmaham
  • 8 zongedroogde tomaatjes op olie
  • bieslook

BEREIDINGSWIJZE

Roer de roomkaas los met 1 eetlepel water.
Snijd de vers afgebakken broodjes in de lengte doormidden.
Besmeer de onderste helften royaal met de iets losgeroerde
Boursin.
Beleg ze dan met parmaham, de in reepjes gesneden tomaatjes en wat
bieslook.
Leg de bovenste helft er weer op.

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd