img

Broodje, met Arina geitenkaas en bacon

Lunch 4 personen 10 minuten

INGREDI√čNTEN

  • 4 stuks volkoren bollen (triangel, meergranen pistolet)
  • 150 gr jong belegen Arina geitenkaas gesneden
  • 2 vleestomaten in plakjes gesneden
  • 1 bakje tuinkers
  • 100 gr crispy bacon honing in een knijpfles
  • 1 zakje met rucola of fijn gesneden ijsbergsla

BEREIDINGSWIJZE

Een heerlijk broodje voor de lunch!

Stap 1
Snij het broodje open en beleg dit met sla. Hierop leg je vervolgens de plakjes tomaat en 1,5 plak geitenkaas. Daar bovenop komt de crispy bacon.

Stap 2
Over het beleg druppel je een beetje honing naar smaak en garneer het broodje af met tuinkers of bietencressen.

Kazen uit dit recept

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd