img

Brochetten van peren, met Gandaham en Rougette Ovenkaas

Diner 4 personen 20 minuten

INGREDIËNTEN

  • 3 peren
  • 12 plakjes Gandaham (of een variant rauwe ham)
  • 1/2 Rougette Ovenkaas mild
  • satéprikkers
  • citroensap
  • olijfolie

BEREIDINGSWIJZE

Schil de peren, haal het klokhuis eruit en snij ze in grote stukken. Besprenkel ze met citroensap om verkleuring tegen te gaan. Snij de ROUGETTE® Ovenkaas in dunne plakjes. Leg een sneetje gandaham op een snijplank en snij ze overlangs door. Leg hierop het plakje kaas en rol de gandaham op. Steek de rolletjes op de satéprikkers, afwisselend met de stukjes peer. Verhit de olijfolie in een pan en bak de brochette gedurende 2 minuten aan elke kant.

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd