img

Brochette, met champignonroomsaus & aardappel in de schil

Diner 4 personen 30 minuten

INGREDIËNTEN

  • 2 el bieslookroomkaas
  • 1 vleesspies
  • ½ teentje knoflook fijngehakt
  • 1 grote aardappel
  • ½ avocado in blokjes
  • 6 minitrostomaten in 2 gesneden
  • ½ sjalot in halve ringen
  • ½ rode appel in schijfjes
  • 100g champignons in 4 partjes
  • gesneden
  • knoflookboter
  • Peper en zout
  • citroensap
  • fijngehakte verse koriander

BEREIDINGSWIJZE


  1. Kook de aardappel gaar. Omwikkel deze met aluminiumfolie en leg op de barbecue.

  2. Plaats een ovenschaaltje op de barbecue. Verhit hier wat olijfolie in en stoof de champignons en de knoflook. Voeg de bieslookroomkaas toe en laat smelten. Breng het geheel op smaak met peper en zout.

  3. Meng daarna de avocado, appel, minitrostomaten en sjalot. Besprenkel dit met citroensap en kruid met peper en zout. Voeg vervolgens de fijngesnipperde koriander toe.

  4. Bereid de vleesspies op de barbecue.

  5. Wanneer gereed, serveer de vleesspies samen met de aardappel in schil, champignonroomsaus en de gemengde salade.

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd