img

Boules de Bleu d’Auvergne

Borrel 4 personen 60 minuten

INGREDIËNTEN

  • 200 gr. Bleu d'Auvergne
  • 1 eetl. kappertjes gehakt
  • 1 bosje peterselie
  • 4 sneden roggebrood
  • 100 gr. roomboter
  • Peper en zout

BEREIDINGSWIJZE

Deze bijzondere snack is moderne, gezonde 'bitterbal' van Bleu d'Auvergne. Deze blauwader kaas doet het prima als vulling in een jasje van roggebrood. Probeer deze zalige verwennerij eens thuis, als afwisseling. Aan de slag: Verbrokkel de Bleu d'Auvergne kaas en meng deze met de mixer samen met de boter en kappertjes tot een luchtige crème. Voeg peper en zout toe om de mix op smaak te brengen. Hak de peterselie en het roggebrood zeer fijn en meng dit door elkaar. Maak met de hand (of met behulp van 2 dessertlepels) kleine balletjes (formaat bitterbal) van de kaascrème en rol deze dan door het mengsel van de peterselie en roggebrood. Laat de balletjes een uur opstijven in de koelkast. Eet smakelijk!

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd