img

Borrel kaasplank

Borrel 4 - 6 personen 5 minuten

INGREDIËNTEN

  • Een ½ Tete de Moine met girolle
  • 200 g Amaltura oude Hollandse geitenkaas
  • 150 g Zanetti Parmigiano Reggiano
  • 200 g Castelli gorgonzola dolce

BEREIDINGSWIJZE

Een kaasplankje met diverse pittige europese kazen.

- Tête de Moine AOC is een halfharde kaas met een zijdezachte textuur die wegsmelt in je mond. De Tête de Moine snij je niet maar schraap je in de vorm van rozetten met de speciale Girolle.

- Amaltura is een oude halfharde Hollandse geitenkaas.

- Zanetti Parmigiano Reggiano is de authentieke Italiaanse Parmesan.

- Castelli gorgonzola dolce is een smeerbare zachte variant op de klassieke Gorgonzola.

Maken:

Zet de Tete de Moine vast op de Girolle. Leg de andere kaassoorten op een plank. Serveer er notenkrenten brood bij.

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd