img

Boerenkaas sandwich, met vijgen

Lunch 4 personen 15 minuten

INGREDIËNTEN

  • 400 gr. Boerenkaas oud
  • 1 sjalotje
  • 4 eetl olijfolie
  • 400 gr gemengde paddenstoelen
  • 2 mooie grote rijpe vijgen
  • Peper en zout
  • 60 gr walnoten in kleine stukjes
  • 2 takjes tijm
  • 8 sneden bruin volkoren brood

BEREIDINGSWIJZE

Snijd het sjalotje fijn en fruit het glazig in wat olie.
Borstel de paddenstoelen schoon en snijd deze in stukken
Bak deze op hoog vuur een paar minuten mee met de uitjes.
Was de vijgen (schillen hoeft niet), snijd ze in partjes en bak
even mee.
Voeg naar smaak peper en zout toe.
Meng de walnoten en tijmblaadjes toe aan de paddenstoelen en
verwarm kort.
Rooster het brood en besmeer dit met appelstroop of een andere
compote.
Schep het paddenstoelenmengsel op het brood
Beleg dit met de Boerenkaas in plakjes

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd