img

Boerenboterham, met boerenkaas, radijs en preischeutjes

Lunch 4 personen 5 minuten

INGREDIËNTEN

  • 8 zelf gesneden dikke donkere boeren boterhammen
  • 4 eetlepels roomboter
  • 8 plakken (ca.250 gram) belegen boerenkaas (rauw melks)
  • 1 handje schoongemaakte radijs in plakjes gesneden
  • preischeutjes (kiemgroenten) of tuinkers
  • Peper uit de molen

BEREIDINGSWIJZE

Besmeer de boterhammen met roomboter, beleg met kaas en versier met de radijsjes. Bestrooi naar smaak met preischeuten en versgemalen peper.

Tip: Vervang de roomboter voor humus voor een buitenlands tintje


Tags: Zomerse kaas recepten, Kaas recepten, Boerenkaas, Anoek Lorjé

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd