img

Boerenboterham, met boerenkaas, radijs en preischeutjes

Lunch 4 personen 5 minuten

INGREDIËNTEN

  • 8 zelf gesneden dikke donkere boeren boterhammen
  • 4 eetlepels roomboter
  • 8 plakken (ca.250 gram) belegen boerenkaas (rauw melks)
  • 1 handje schoongemaakte radijs in plakjes gesneden
  • preischeutjes (kiemgroenten) of tuinkers
  • Peper uit de molen

BEREIDINGSWIJZE

Besmeer de boterhammen met roomboter, beleg met kaas en versier met de radijsjes. Bestrooi naar smaak met preischeuten en versgemalen peper.

Tip: Vervang de roomboter voor humus voor een buitenlands tintje


Tags: Zomerse kaas recepten, Kaas recepten, Boerenkaas, Anoek Lorjé

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd