img

Blue Stilton, met portsiroop en groene veldsalade

Diner 4 personen 15 minuten

INGREDIËNTEN

  • 300 gr Blue Stilton
  • 2 dl rode port
  • 200 gr peultjes
  • 12 sneetjes wit-casinobrood
  • 1 zakje rucola sla (75 gr)
  • 12 groene olijven zonder pit
  • pijnboompitjes
  • 3 eetl sladressing

BEREIDINGSWIJZE

Wilt u echt een bijzonder kaasje proberen? Maak dan nu kennis
met Blue Stilton, 'The King of English Cheese'. In dit lunchgerecht
komt deze kaas ultiem tot zijn recht in een frisse salade van
rucola en port. In Engeland is de combinatie Stilton met een
glaasje Port een traditioneel dessert. Een trefzekere
smaaksensatie!

Aan de slag:
Laat de port ongeveer 10 minuten inkoken tot een stroperige substantie.
Maak de peultjes schoon en kook ze in 5-7 minuten beetgaar.
Spoel de peultjes af onder koud water.
Rooster de sneetjes brood.
Pak een schaal en schep de peultjes, rucola sla, pijnboompitjes, dressing en olijven door elkaar.
Snijd de Blue Stilton in plakjes en verdeel deze over de sneedjes brood.
Schep de portsiroop erover en serveer de salade naast het brood.

Eet smakelijk!

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd