img

Bietjessalade, met Boursin en appel

Diner 4 personen 25 minuten

INGREDIËNTEN

  • 1 friszure appel (bijvoorbeeld Elstar)
  • 4 rode bieten
  • 80 gr Boursin knoflook en fijne kruiden
  • 1 eetlepel citroensap
  • handje veldsla of waterkers
  • versgemalen zout en peper

BEREIDINGSWIJZE

Boen de schil van de bietjes goed schoon onder de kraan.
Kook de bietjes 10 minuten in ruim water met wat zout.
De bietjes zijn nu zacht en de loszittende schil valt er makkelijk
af te halen.
Snijd de bietjes in dunne plakjes en spreid ze uit over vier
borden.
Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd de appel in
piepkleine blokjes.
Schep de appel meteen om met het citroensap.
Verwijder de steeltjes van de veldsla en strooi de blaadjes over
de bietjes.
Strooi de appelblokjes erover.
Verkruimel er tenslotte de Boursin over.
Maak af met wat knisperend versgemalen zout en peper uit de
molen.

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd