img

Biefstuk, met Provençaalse groentesaus

Diner 4 personen 20 minuten

INGREDIËNTEN

  • 1/2 kuipje (s) Boursin Cuisine knoflook & Fijne
  • kruiden
  • 4 biefstukken
  • 2 teentjes knoflook
  • 500 gram Provençaalse roerbakgroenten
  • olijfolie

BEREIDINGSWIJZE

Bestrooi de biefstukken met versgemalen peper en zout.
Grill de biefstukken in een hete pan om en om rosé.
Roerbak intussen in ongeveer 6 minuten de fijngesneden knoflook en
groenten in de hete olie. Roer de Boursin Cuisine erdoor en maak de
groentesaus verder op smaak met versgemalen peper.
Serveer de biefstuk met gekookte minikrieltjes bestrooid met
fijngehakte kruiden.

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd