img

Bettinehoeve verse groene kruidenkaas crème

Borrel 4 personen 5 minuten

INGREDIËNTEN

  • 250 gram verse Bettinehoeve geitenkaas honing of naturel
  • 1 klein bosje bieslook
  • 5 takjes dille
  • 5 takjes peterselie
  • 2 eetlepels olijfolie extra virgin
  • Crostini's

BEREIDINGSWIJZE

Pluk, was en hak de kruiden fijn. Roer deze samen met de olie
door de geitenkaas. Breng op smaak met wat zout en peper.

Recept tip:
Buiten wordt het wat kouder, binnen steken we een kaarsje aan en
besteden we meer tijd aan het eten. Dit lekkere smeerseltje is snel
te maken. Serveer het als hapje voor het eten op een crostini.

Wijnadvies: Zachte geitenkaas is van zichzelf een beetje zurig.
Een wijn met een hoog zuurgehalte en fris van smaak past hier goed
bij. Denk dan aan een witte Loire wijn.

Tags: Herfstachtig koken, Kaas recepten, Bettinehoeve, Anoek Lorjé

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd