img

Aspergesalade, met Cambozola en aardappelvinaigrette

Diner 4 personen 50 minuten

INGREDIËNTEN

  • 150g Cambozola in blokjes
  • 80g gekookte, kruimige aardappels
  • 180g yoghurt
  • 3 stengels Kervel
  • 1 geschild knoflookteentje
  • zout
  • Cayennepeper
  • 100g sla (Lollo Rosso, Frisée of Andijvie)
  • 250g verse geschilde asperges
  • 2 EL boter
  • 1 takje Tijm
  • zeezout
  • 2 el olijfolie
  • 1 el citroensap
  • Benodigd: aluminiumfolie

BEREIDINGSWIJZE

Verwarm de oven voor op 200°C (boven- en onderwarmte).
Pureer voor de vinaigrette de aardappels met de yoghurt de kervel en het knoflookteentje. Breng op smaak met zout en cayennepeper. Leg de asperges op de aluminiumfolie bestrooi met zeezout en de tijmblaadjes en bedek met botervlokken. Sluit de aluminiumfolie en bak de aspergepakketjes ca. 30 minuten in de oven.
Was intussen de sla droog en pluk deze grof. Meng citroensap en de olijfolie in een kom en roer de sla erdoor.
Haal de asperges uit de folie serveer deze met de sla en bestrooi met de Cambozola blokjes. Voeg als laatste de aardappelvinaigrette toe.

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd