img

Arla Natura op Turks brood, met gebakken paddenstoelen

Lunch 4 personen 15 minuten

INGREDIËNTEN

  • 1 Turks brood
  • 1 pakje Arla Natura vol en pittig in plakken ( a 175 gram)
  • 2 eetlepels olijf olie
  • 250 gram paddenstoelen mix
  • 1 ui
  • 5 takjes platte peterselie
  • 4 eetlepels vijgen compote
  • Zout en peper

BEREIDINGSWIJZE

Snijd het brood in 4 stukken en snij deze overlangs doormidden.
Controleer de paddenstoelen, snij een stukje van het steeltje af en
poets ze, indien nodig, schoon met een droog stukje keukenpapier.
Snij de ui in halve ringen. Pluk, was en hak de peterselie fijn,
zet weg.

Verwarm de olie in een ruime koekenpan en zet de ui aan in de
olie. Voeg de paddenstoelen toe en bak ca. 10 minuten tot de
paddenstoelen zacht zijn. Breng op smaak met zout en peper

Beleg de stukken brood met de kaas en schep de warme
paddenstoelen erop. Schep op elk broodje een lepel vijgen compote.
Bestrooi met de gehakte peterselie.

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd