Op zoek naar jouw ultieme smaak?

Arina geitenkaas op focaccia met geroosterde paprika

5 minuten
Lunch
4 personen
Ingredienten
  • 2 kleine focaccia afbakbroden
  • 8 eetlepels pesto
  • 3 geroosterde paprika’s uit een pot
  • 150 gr Arina geitenkaas jong belegen
  • rucola
Bereidingswijze

Lunch inspiratie nodig? Deze broodjes met Arina Hollandse geitenkaas, pesto en geroosterde paprika zijn té simpel, en té lekker!

Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 graden.

Stap 2
Bak de focaccia’s af volgens de gebruiksaanwijzing. Laat afkoelen en snijd ze doormidden en overlangs door.

Stap 3
Bestrijk de binnenkanten met de pesto.

Stap 4
Laat de geroosterde paprika uitlekken en snijd in grove repen.

Stap 5
Leg eerst de paprika en dan de geitenkaas op het broodje. Voeg rucola toe. Dek af met de bovenkant van het broodje.

Eet smakelijk!

Vergelijkbare recepten
Doe de smaaktest

Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.

Maak je eigen profiel