Ontbijt
4 personen
5 minuten

Arina geitenkaas op focaccia, met geroosterde paprika

Ingredienten

  • 2 kleine focaccia afbakbroden
  • 8 eetlepels pesto
  • 3 geroosterde paprika's uit een pot
  • 150 gr Arina geitenkaas jong belegen (meer over deze kaas)

    Geitenkaas Jong Belegen Arina

    Geitenkaas Jong Belegen Arina
    Mild
    Pittig
    Allergenen: Melk, Lactose
    Gemaakt van rauwe melk: Nee
    Vegetarische kaas: Ja
    Eetbare korst: Nee
    Meer over deze kaas of sluit deze popup
  • rucola

Bereidingswijze

Lunch inspiratie nodig? Deze broodjes met Arina Hollandse geitenkaas, pesto en geroosterde paprika zijn té simpel, en té lekker!


Stap 1
Verwarm de oven voor op 180?C.


Stap 2
Bak de focaccia's af volgens de gebruiksaanwijzing. Laat afkoelen en snijd ze doormidden en overlangs door.


Stap 3
Bestrijk de binnenkanten met de pesto.


Stap 4
Laat de geroosterde paprika uitlekken en snijd in grove repen.


Stap 5
Leg eerst de paprika en dan de geitenkaas op het broodje. Voeg rucola toe.
Dek af met de bovenkant van het broodje.

Eet smakelijk!