img

Arina geitenkaas op focaccia, met geroosterde paprika

Lunch 4 personen 5 minuten

INGREDIËNTEN

  • 2 kleine focaccia afbakbroden
  • 8 eetlepels pesto
  • 3 geroosterde paprika's uit een pot
  • 150 gr Arina geitenkaas jong belegen
  • rucola

BEREIDINGSWIJZE

Lunch inspiratie nodig? Deze broodjes met Arina Hollandse geitenkaas, pesto en geroosterde paprika zijn té simpel, en té lekker!

Stap 1
Verwarm de oven voor op 180˚C.

Stap 2
Bak de focaccia's af volgens de gebruiksaanwijzing. Laat afkoelen en snijd ze doormidden en overlangs door.

Stap 3
Bestrijk de binnenkanten met de pesto.

Stap 4
Laat de geroosterde paprika uitlekken en snijd in grove repen.

Stap 5
Leg eerst de paprika en dan de geitenkaas op het broodje. Voeg rucola toe.
Dek af met de bovenkant van het broodje.

Eet smakelijk!

Kazen uit dit recept

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd