img

Arina geitenkaas op focaccia, met geroosterde paprika

Lunch 4 personen 5 minuten

INGREDIËNTEN

  • 2 kleine focaccia afbakbroden
  • 8 eetlepels pesto
  • 3 geroosterde paprika, pot
  • 150 gram Arina geitenkaas jong belegen, in plakkenhandvol
  • sla, bv rucola

BEREIDINGSWIJZE

Verwarm de oven voor op 180˚C. Bak de focaccia's af volgens de
gebruiksaanwijzing. Laat afkoelen en snij ze beide doormidden. Snij
de 4 stukken overlangs door. Bestrijk alle kanten met de
pesto.

Laat de paprika uitlekken en snij in grove repen. Leg eerst de
paprika en dan de geitenkaas op het broodje. Garneer met de sla.
Dek af met de bovenkant van het broodje.

 

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd