img

Appenzeller Salade

Diner 4 personen 15 minuten

INGREDIËNTEN

  • 300 gr. Appenzeller, in plakjes van 1/2 cm
  • 1 rode ui
  • 1 bosje bieslook
  • 1 komkommer
  • 4 stengels bleekselderij
  • 1 krop sla
  • 1 theel. mosterd
  • 2 eetl. wijnazijn
  • 4 eetl. zonnebloemolie
  • 1 theel. honing peper en zout

BEREIDINGSWIJZE

Snij de plakjes kaas en de komkommer in luciferdunne
reepjes
Snij de ui in ragfijne ringen, snipper de bieslook en maak de
selderij schoon (stukje van de bovenkant snijden, haren eraf
trekken en evt. herhalen aan de onderkant) en snij ook in
luciferdunne reepjes
Was en pluk de sla en sla deze droog
Maak van de mosterd, azijn, bieslook. olie en honingeen dressing
en breng op smaak met peper en zout
Schik de slabladen op 4 bordjes, schep de overige ingredienten
luchtig door elkaar, maak aan met de dressing en verdeel over de
slabladen
Serveer met volkorenbrood en roomboter

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd