img

Curry, met Apetina® Paneer Kikkererwten en Spinazie

Diner 4 personen 15 minuten

INGREDIËNTEN

  • 1 pakje Apetina® Paneer , in blokjes van 2 cm gesneden
  • 3 eetl. tomatenpuree
  • 3 eetl. tikka masala currypasta
  • 1 tl. honing
  • 15 g licht gezouten boter
  • 400 g kikkererwten , uitgelekt en afgespoeld
  • 125 g babyspinazie

BEREIDINGSWIJZE

Meng de tomatenpuree, currypasta, honing en 250 ml water totdat het één geheel is. Zet het vervolgens weg.

Bak gedurende 4 minuten de blokjes paneer in boter en keer ze halverwege om, totdat ze goudbruin zijn.

Doe de kikkererwten en currysaus in een pan en laat het geheel 5 minuten sudderen. Voeg ten slotte de spinazie toe en laat dit 1 minuut sudderen, totdat de spinazie beetgaar is. Dien het vervolgens op.

Garneer met verse munt en serveer met basmatirijst, mangochutney en yoghurt.

Dit recept is afkomstig van Apetina, zie voor meer informatie www.apetina.com/nl/paneer

Twist: Gebruik de restjes om heerlijke paneerkebabs te maken. Rijg de paneerblokjes met paprika op spiesen, bestrijk ze met currypasta en rooster ze tot de paneer goudbruin is.

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd