Borrel
4 personen
20 minuten

Ansjovis Crostini

Ingredienten

  • 250 gr mozzarella (meer over deze kaas)

    Mozzarella Castelli

    Mozzarella Castelli
    Mild
    Pittig
    Gemaakt van rauwe melk: Nee
    Vegetarische kaas: Ja
    Eetbare korst: Nee
    Meer over deze kaas of sluit deze popup
  • 16 ansjovisfilets op olie
  • 16 blaadjes basilicum
  • 8 plakjes pommodori secchi (gedroogde Italiaanse tomaten op olie)
  • 16 witte boterhammen
  • olijfolie
  • peper en zout
Drankadvies:

Bereidingswijze

Op zoek naar een lekkere lunch? Probeer deze ansjovis crostini!


Stap 1
Snij de mozzarella in 8 plakken en snijd de boterhammen op dezelfde grootte als de plakken. Besprenkel de plakken met wat olijfolie.


Stap 2

Breng peper en zout aan op de mozzarella, snij de gedroogde tomaten fijn, spoel de ansjovisfilets af en dep ze droog.


Stap 3
Maak vervolgens sandwiches van brood, basilicum, een ansjovis, gedroogde tomaat en een plak mozzarella. Druk de broodjes goed op elkaar.


Stap 4
Bak de broodjes vervolgens aan iedere kan goudbruin in hete olijfolie.