img

Ansjovis Crostini

Borrel 4 personen 20 minuten

INGREDI√čNTEN

  • 250 gr mozzarella
  • 16 ansjovisfilets op olie
  • 16 blaadjes basilicum
  • 8 plakjes pommodori secchi (gedroogde Italiaanse tomaten op olie)
  • 16 witte boterhammen
  • olijfolie
  • peper en zout

BEREIDINGSWIJZE

Op zoek naar een lekkere lunch? Probeer deze ansjovis crostini!

Stap 1
Snij de mozzarella in 8 plakken en snijd de boterhammen op dezelfde grootte als de plakken. Besprenkel de plakken met wat olijfolie.

Stap 2
Breng peper en zout aan op de mozzarella, snij de gedroogde tomaten fijn, spoel de ansjovisfilets af en dep ze droog.

Stap 3
Maak vervolgens sandwiches van brood, basilicum, een ansjovis, gedroogde tomaat en een plak mozzarella. Druk de broodjes goed op elkaar.

Stap 4
Bak de broodjes vervolgens aan iedere kan goudbruin in hete olijfolie.

Kazen uit dit recept

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd