Op zoek naar jouw ultieme smaak?

Ansjovis Crostini

20 minuten
Lunch
4 personen
Ingredienten
  • 250 gr Mozzarella
  • 4 ansjovisfilets op olie
  • 4 blaadjes basilicum
  • 8 plakjes pommodori secchi (gedroogde Italiaanse tomaten op olie)
  • 4 witte boterhammen
  • olijfolie
  • peper en zout
Bereidingswijze

Op zoek naar een lekkere lunch? Probeer deze ansjovis crostini!

Stap 1
Snij de mozzarella in 8 plakken en snijd de boterhammen op dezelfde grootte als de plakken. Besprenkel de plakken met wat olijfolie.

Stap 2
Breng peper en zout aan op de mozzarella, snij de gedroogde tomaten fijn, spoel de ansjovisfilets af en dep ze droog.

Stap 3
Maak vervolgens sandwiches van brood, basilicum, een ansjovis, gedroogde tomaat en een plak mozzarella. Druk de broodjes goed op elkaar.

Stap 4
Bak de broodjes vervolgens aan iedere kan goudbruin in hete olijfolie.

Eet smakelijk!

Vergelijkbare recepten
Doe de smaaktest

Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.

Maak je eigen profiel