img

Ansjovis Crostini

Borrel 4 personen 20 minuten

INGREDIËNTEN

  • 250 gr. Mozzarella
  • 16 ansjovisfilets op olie
  • 16 blaadjes basilicum
  • 8 plakjes pommodori secchi (gedroogde Italiaanse tomaten op olie)
  • 16 witte boterhammen
  • olijfolie
  • Peper en zout

BEREIDINGSWIJZE

Snij de Mozzarella in 8 plakken.
Snij de boterhammen bij of steek ze uit op dezelfde grootte als de
diameter van de plakken Mozzarella en besprenkel de rondjes met wat
oljifolie.
Peper en zout de Mozzarella, hak de gedroogde tomaten ragfijn en
en spoel de ansjovisfilets even af en dep ze droog.
Maak dan sandwiches van brood, blaadje basilicum, een ansjovis,
wat stukjes tomaat, plak Mozzarella, tomaat, ansjovis, basilicum en
brood.
Druk ze goed op elkaar en bak ze goudbruin in hete oljifolie of
rooster ze in een voorverwarmde oven op 200 gr. in 10 minuten aan
iedere kant goudbruin.

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd