Diner
2 personen
25 minuten

Aardappel Anders, met Raclette kaas

Ingredienten

  • Maiskorrels uit blik
  • Raclette-kaas (meer over deze kaas)

    Raclette Classique

    Raclette Classique
    Mild
    Pittig
    Allergenen: Melk, Lactose
    Gemaakt van rauwe melk: Nee
    Vegetarische kaas: Nee
    Eetbare korst: Nee
    Meer over deze kaas of sluit deze popup
  • Bacon
  • Aardappelen

Bereidingswijze

Aardappel Anders, maar dan anders? Deze variant met raclette kaas, mais en kruiden is heerlijk! Gebruik hiervoor een gourmet pannetje of een Boska Cheese Barbeclette®, lekker voor bij de barbecue.


Stap 1

Schil de aardappelen en snijd ze in plakken. Kook ze in ongeveer 10-12 minuten gaar, maar niet té zacht.


Stap 2

Snipper de uit en snijd de champignons in kleine stukjes en bak ze in een koekenpan samen met de bacon.


Stap 3
Je ingrediënten zijn nu klaar voor op de Barbeclette®. Leg een laagje aardappelschijfjes in het pannetje en bestrooi met oregano en cayennepeper. Voeg ook zout en peper toe naar smaak. Leg er dan de champignons, ui en bacon over, dan een plak raclette kaas en tot slot de mais.


Stap 4
Laat staan op het vuur tot de kaas goed gesmolten is.

Tip van kaas.nl
Wil je de aardappel anders nog wat meer body geven? Voeg dan nog wat rode paprika toe, en eventueel stukjes kipfilet. We raden je dan aan het in een grotere pan te bakken.


Eet smakelijk!