De Twentse Bunkerblos is middenin de Twentse natuur gerijpt. Door een unieke behandeling van de korst heeft deze variant van de welbekende Bunkerkazen een vol aroma en een boers karakter.
Herkomst | Nederland |
Melksoort | Koemelk |
Merk | Merkloos |
Biologische kaas | Nee |
Allergenen | Lactose, Melk |
Eetbare korst | Nee |
Gemaakt van rauwe melk | Nee |
Vegetarische kaas | Ja |
Vetgehalte | 50+ |
Diep verscholen in de Twentse natuur rijpt de Twentse Bunkerblos in een met grond bedekte bunker. Hier ontwikkelt deze best beschermde kaas van Nederland tijdens een uniek rijpingsproces een rossige/oranjeachtige gloed én zijn uitgesproken authentieke smaak. Twentse Bunkerblos: • Gemaakt van extra romige melk van de Montbéliarde koe. • Gewassen korstkaas zonder kleurstoffen en bereid met vegetarisch stremsel. • Verfijnde nootaccenten en een kenmerkende pittige nasmaak.