Weet jij hoeveel kilo kaas Nederland per jaar produceert? Bekijk alle Kaasweetjes

Op zoek naar jouw ultieme smaak?

(Half) harde kaas

Tilsiter

Mild
Pittig
pikant

Tilsiter is een kaas die voort is gekomen uit een recept van Otto Wartmann. Hij beoefende de kunst van het kaas maken met geheel nieuwe kwaliteitstandaarden. Verse melk, gestandaardiseerde procedures en consistentie checks zijn de ingrediënten voor de perfecte Zwitserse Tilsiter. Bij de productie van Tilsiter is kwaliteit een kwestie van genieten en liefde, aangezien kaas maken een kunst is en liefde een basis ingrediënt is voor kunst. Tilsiter bestaat sinds 1893 en het recept is onveranderd gebleven sinds die tijd.

Productinformatie
Herkomst Zwitserland
Melksoort Koemelk
Merk Merkloos
Biologische kaas Nee
Allergenen Melk, lactose
Eetbare korst Nee
Gemaakt van rauwe melk Nee
Vegetarische kaas Ja
Vetgehalte 45+
Over deze kaas

Tilsiter is een kaas die voort is gekomen uit een recept van Otto Wartmann. Hij beoefende de kunst van het kaas maken met geheel nieuwe kwaliteitstandaarden. Verse melk, gestandaardiseerde procedures en consistentie checks zijn de ingrediënten voor de perfecte Zwitserse Tilsiter. Bij de productie van Tilsiter is kwaliteit een kwestie van genieten en liefde, aangezien kaas maken een kunst is en liefde een basis ingrediënt is voor kunst. Tilsiter bestaat sinds 1893 en het recept is onveranderd gebleven sinds die tijd.

Recepten met deze kaas
Vergelijkbare kazen