De Passendale Classic Bio is een halfharde kaas die wordt gemaakt van 100% Belgische biomelk. Deze melk komt van boerderijen die zich op maximaal 50 km rond de kaasmakerij bevinden. De kaas heeft een smeuige textuur, een milde en heerlijke smaak, een gouden kleur en een unieke ronde vorm.
Benieuwd welke kazen het best bij jou passen? Doe de smaaktest.
Herkomst | België |
Melksoort | Koemelk |
Merk | Passendale |
Biologische kaas | Ja |
Allergenen | Melk, lactose |
Eetbare korst | Ja |
Gemaakt van rauwe melk | Nee |
Vegetarische kaas | Ja |
Vetgehalte | 50+ |
De Passendale Classic Bio is een halfharde kaas die wordt gemaakt van 100% Belgische biomelk. Deze melk komt van boerderijen die zich op maximaal 50 km rond de kaasmakerij bevinden. Passendale Classic Bio is heerlijk natuurlijk en gezond: een laag zoutgehalte, een eetbare korst en van nature zonder lactose. De kaas heeft een smeuige textuur, een milde en heerlijke smaak, een gouden kleur en een unieke ronde vorm. Het respect voor de omgeving, het welzijn van de dieren en de gezondheid van de consument staan centraal bij kaasmakerij Passendale. Daarom maakt Passendale haar kazen op een duurzame en ambachtelijke manier zonder kleurstoffen, zonder conserveermiddelen en zonder kunstmatige toevoegingen. Maar met toewijding, vakmanschap en aandacht voor lokaal.
Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.