Weet jij hoeveel kilo kaas Nederland per jaar produceert? Bekijk alle Kaasweetjes

Op zoek naar jouw ultieme smaak?

(Half) harde kaas

Passendale Classic Bio

Mild
Pittig
zoetig
mild

De Passendale Classic Bio is een halfharde kaas die wordt gemaakt van 100% Belgische biomelk. Deze melk komt van boerderijen die zich op maximaal 50 km rond de kaasmakerij bevinden. De kaas heeft een smeuige textuur, een milde en heerlijke smaak, een gouden kleur en een unieke ronde vorm.

Productinformatie
Herkomst België
Melksoort Koemelk
Merk Passendale
Biologische kaas Ja
Allergenen Melk, lactose
Eetbare korst Ja
Gemaakt van rauwe melk Nee
Vegetarische kaas Ja
Vetgehalte 50+
Over deze kaas

De Passendale Classic Bio is een halfharde kaas die wordt gemaakt van 100% Belgische biomelk. Deze melk komt van boerderijen die zich op maximaal 50 km rond de kaasmakerij bevinden. Passendale Classic Bio is heerlijk natuurlijk en gezond: een laag zoutgehalte, een eetbare korst en van nature zonder lactose. De kaas heeft een smeuige textuur, een milde en heerlijke smaak, een gouden kleur en een unieke ronde vorm. Het respect voor de omgeving, het welzijn van de dieren en de gezondheid van de consument staan centraal bij kaasmakerij Passendale. Daarom maakt Passendale haar kazen op een duurzame en ambachtelijke manier zonder kleurstoffen, zonder conserveermiddelen en zonder kunstmatige toevoegingen. Maar met toewijding, vakmanschap en aandacht voor lokaal.

Vergelijkbare kazen