De Kaltbach Extra is speciaal ontwikkelt voor rijping in de natuurlijke Kaltbach grot. Door de constante temperatuur en hoge luchtvochtigheid ontstaat een unieke specialiteit met een smedig zuivel en een volle, pittige smaak.
Benieuwd welke kazen het best bij jou passen? Doe de smaaktest.
Herkomst | Zwitserland |
Melksoort | Koemelk |
Merk | Kaltbach |
Biologische kaas | Nee |
Allergenen | Melk, lactose |
Eetbare korst | Nee |
Gemaakt van rauwe melk | Ja |
Vegetarische kaas | Nee |
Vetgehalte | 50+ |
De Kaltbach Extra is speciaal ontwikkelt voor rijping in de natuurlijke Kaltbach grot. Door de constante temperatuur en hoge luchtvochtigheid ontstaat een unieke specialiteit met een smedig zuivel en een volle, pittige smaak.
Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.