Castello Hohlenkase Classic rijpt 35 met onder de grond in de kalksteenmijnen van het Deense Monsted. In deze stabiele omgeving ontwikkelt de kaas een ronde, aromatische smaak met een zoete, nootachtige nasmaak (denk aan Emmentaler). Naarmate de kaas rijpt, wordt zijn smaak uitgesprokener en zijn zuivel zachter.
Benieuwd welke kazen het best bij jou passen? Doe de smaaktest.
Herkomst | Denemarken |
Melksoort | Koemelk |
Merk | Castello |
Biologische kaas | Nee |
Allergenen | Melk, lactose |
Eetbare korst | Ja |
Gemaakt van rauwe melk | Nee |
Vegetarische kaas | Ja |
Vetgehalte | 50+ |
Castello Hohlenkase Classic rijpt 35 met onder de grond in de kalksteenmijnen van het Deense Monsted. In deze stabiele omgeving ontwikkelt de kaas een ronde, aromatische smaak met een zoete, nootachtige nasmaak (denk aan Emmentaler). Naarmate de kaas rijpt, wordt zijn smaak uitgesprokener en zijn zuivel zachter. Proef hem in stukjes gesneden, op een kaasplankje met vers brood en chutney of confituur.
Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.