Weet jij hoeveel kilo kaas Nederland per jaar produceert? Bekijk alle Kaasweetjes

Op zoek naar jouw ultieme smaak?

Witte korstkaas

Camembert Vallee

Mild
Pittig
romig
robuust

De Camembert Vallee is een witschimmelkaas die rijpt vanaf de korst naar binnen. Het zuivel moet zeker onder de korst geel en zacht zijn voor de beste smaak.

Productinformatie
Herkomst Frankrijk
Melksoort Koemelk
Merk Merkloos
Biologische kaas Nee
Allergenen Melk, lactose
Eetbare korst Ja
Gemaakt van rauwe melk Nee
Vegetarische kaas Nee
Vetgehalte 45+
Over deze kaas

De Camembert Vallee is een witschimmelkaas die rijpt vanaf de korst naar binnen. Het zuivel moet zeker onder de korst geel en zacht zijn voor de beste smaak. Als het zuivel nog wit en droog korrelig toont is de kaas nog te jong. De kaas moet dan nog even door rijpen. Enkele uren voor gebruik de kaas buiten de koeling bewaren verhoogt de smaak van de Camembert. ​

Vergelijkbare kazen