Deze pikante kaas is geaffineerd met het vermaarde houtgerijpte Rodenbach bier. Een onweerstaanbare combinatie van smaken!
Benieuwd welke kazen het best bij jou passen? Doe de smaaktest.
Herkomst | België |
Melksoort | Koemelk |
Merk | Merkloos |
Biologische kaas | Nee |
Allergenen | Ei, melk, lactose |
Eetbare korst | Nee |
Gemaakt van rauwe melk | Nee |
Vegetarische kaas | Nee |
Vetgehalte | 48+ |
De Brugge kaasmakers zijn niet wars van experimenteren. Deze Brugge Rodenbach verenigt de werelden van bier en kaas op een geweldige manier. De keuze voor Rodenbach ligt daarbij niet echt voor de hand: het is een houtgerijpt bier uit Roeselaere met een uniek complex karakter rijk aan houtachtige en lichtzure nuances. Niet eenvoudig te combineren derhalve, maar het is ze gelukt! De bijzondere smaak van het bier trekt tijdens de rijping door de korst heen in het romig pikante zuivel. Door een perfecte rijping onder toeziend oog van ervaren en vooral vakkundige kaasmeesters komen deze smaken perfect in balans. Geniet van dit meesterwerk in bij de borrel of gebruik hem vter variatie als smeltkaas in de keuken. De Brugge Rodenbach heeft een uniek karakter dat nimmer verveelt. Een zeer geslaagde combinatie van twee heerlijke streekproducten!
Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.