Op zoek naar jouw ultieme smaak?

Warme Boerenkaas Croissant

15 minuten
Ontbijt
3 personen
Ingredienten
  • 1 blik Danerolles, voor het zelf bakken van croissants
  • 200 gr Boerenkaas extra belegen
Bereidingswijze

Zelf kaascroissants maken? Probeer dan deze met Boerenkaas, extra lekker en ambachtelijk!

Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier.

Stap 2
Rasp een klein stukje van de Boerenkaas en zet weg. Snijd de rest van de Boerenkaas in 4 dikke repen.

Stap 3
Rol het croissant-deeg uit en snijd de driehoeken los. Leg de Boerenkaas in het midden van een plak deeg. Rol op en bestrooi met extra kaas.

Stap 4
Schuif de bakplaat in het midden van de warme oven en bak de croissants in ongeveer 8 minuten tot ze mooi gerezen en goudbruin van kleur zijn.

Eet smakelijk!

Vergelijkbare recepten
Doe de smaaktest

Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.

Maak je eigen profiel