BBQ met Kaas

Ontdek de verrassende mogelijkheden van kaas én BBQ!

Een lekkere plak oude kaas op een sappige hamburger? Of smakelijke geitenkaas door
een kleurrijke salade? En wat te denken van een Camembert die je op aluminiumfolie
langzaam laat smelten, gebroederlijk naast de worstjes en de karbonaadjes. Oftewel: met kaas op de BBQ kun je alle kanten op!

Oneindig combineren

Het aantal heerlijke BBQ-kaas combinaties is vrijwel onbeperkt, en de ene combi is nog lekkerder dan de andere! Kaas kan bovendien een vervanger van vlees zijn. Dit maakt barbecueën ook extra gezellig voor mensen die geen vlees eten.

Handig BBQen

BBQen is niet altijd even makkelijk. Lees daarom de Tips van Timme waarin hij vertelt over BBQen met kaas en tips geeft over hoe je dat het beste kunt doen.

Kaas wordt in 2017 dé BBQ smaakmaker!

Steeds meer mensen ontdekken de verrassende mogelijkheden van kaas én bbq. Sterker nog: kaas gaat dit jaar definitief doorbreken als BBQ smaakmaker. Hét grote voordeel van kaas op en bij de bbq: je hoeft nooit lang – of helemaal niet! – in de keuken te staan om toch iets heerlijks op de buitentafel te kunnen zetten.