Witte van Rotselaer

Witte van Rotselaer

Een ambachtelijke witschimmel kaas uit België met een fris geitenzuivel. Het fijne witte zuivel rijpt door onder de korst. Deze Belgische kaas met een witte korst is het topproduct van kaasmakerij Midgard uit het dorpje Rotselaar. Het is een zachte geitenkaas met een lichte witschimmelkorst. De kaas rijpt 2 tot 7 weken.

Drank combinatie

Dit recept is met de volgende dranken perfect te combineren:

  • Rode wijn licht/fruitig Rode wijn licht/fruitig
  • Witte wijn droog Witte wijn droog
 
close
pittig mild
Melktype
Bevat uw kaasje rauwe melk?
Is de melksoort biologisch?
Vegatarisch
Is uw kaas vegetarisch?
AOP
Search Aantal resultaten: 410
Beoordeling: Bedankt voor uw beoordeling

Gebruiks moment & Smaak

  • Gebruiksmoment: Ontbijt, Lunch, Dessert
  • Mogelijke Recepten/ Hapjes: 1 opties
  • Drank combinaties te maken: 2 opties
  • Smaaksterkte: Zacht

Kaas

  • Merknaam: Witte van Rotselaar
  • Productnaam: Witte van Rotselaer
  • Soort kaas: Buitenlandse kaas
  • Kaas segment: Witte korstkaas
  • Melksoort: Geit
  • Gemaakt van rauwe melk: Nee
  • Biologische kaas: Nee
  • Vegetarische kaas: Nee
  • Vetpercentage: 25
  • Eetbare korst: Ja
  • AOP: Nee
Sla dit product op