Camembert Vallee

Camembert Vallee

Deze Camembert is een witschimmelkaas die rijpt vanaf de korst naar binnen. Het zuivel moet zeker onder de korst geel en zacht zijn voor de beste smaak. Als het zuivel nog wit en droog korrelig toont is de kaas nog te jong. De kaas moet dan nog even door rijpen. Enkele uren voor gebruik de kaas buiten de koeling bewaren verhoogt de smaak van de Camembert. ​

Drank combinatie

Dit recept is met de volgende dranken perfect te combineren:

  • Rode wijn vol Rode wijn vol
  • Witte wijn droog Witte wijn droog
 
close
pittig mild
Melktype
Bevat uw kaasje rauwe melk?
Is de melksoort biologisch?
Vegatarisch
Is uw kaas vegetarisch?
AOP
Search Aantal resultaten: 410
Beoordeling: Bedankt voor uw beoordeling

Gebruiks moment & Smaak

  • Gebruiksmoment: Lunch, Borrel, Dessert
  • Mogelijke Recepten/ Hapjes: 0 opties
  • Drank combinaties te maken: 2 opties
  • Smaaksterkte: Romig

Kaas

  • Merknaam: Vallée
  • Productnaam: Camembert Vallee
  • Soort kaas: Buitenlandse kaas
  • Kaas segment: Witte korstkaas
  • Melksoort: Koe
  • Gemaakt van rauwe melk: Nee
  • Biologische kaas: Nee
  • Vegetarische kaas: Nee
  • Vetpercentage: 45
  • Eetbare korst: Ja
  • AOP: Nee
Sla dit product op