Montagnolo

Montagnolo

Montagnolo is een combinatie van een blauwaderkaas en een witschimmel. Het zuivel bevat veel blauwaders. De gaatjes aan de zijkant verraden het "pikeren" (= prikken van de kaas om luchtkanalen te laten ontstaan).

Drank combinatie

Dit recept is met de volgende dranken perfect te combineren:

  • Witte wijn zoet Witte wijn zoet
 
close
pittig mild
Melktype
Bevat uw kaasje rauwe melk?
Is de melksoort biologisch?
Vegatarisch
Is uw kaas vegetarisch?
AOP
Search Aantal resultaten: 410
Beoordeling: Bedankt voor uw beoordeling

Gebruiks moment & Smaak

  • Gebruiksmoment: Borrel, Dessert
  • Mogelijke Recepten/ Hapjes: 0 opties
  • Drank combinaties te maken: 1 opties
  • Smaaksterkte: Pikant

Kaas

  • Merknaam: Montagnolo
  • Productnaam: Montagnolo
  • Soort kaas: Buitenlandse kaas
  • Kaas segment: Blauwaderkaas
  • Melksoort: Koe
  • Gemaakt van rauwe melk: Nee
  • Biologische kaas: Nee
  • Vegetarische kaas: Nee
  • Vetpercentage: 70
  • Eetbare korst: Ja
  • AOP: Nee
Sla dit product op